0765 471 973      contact@apismelifera.ro

Utile

Calculator Turta Proteica.

Introduceți aiciIndicatii
[grame] Greutatea turtei
[%] Cantitatea de proteine pe care doriti sa o aiba turta
[familii] Numarul de familii
[%] *Cantitatea de proteine conținuta de laptele praf
[%] *Cantitatea de proteine continuta de drojdia de bere
[%] *Cantitatea de proteine continută de faina de soia
[%] *Cantitatea de proteine continuta de polen
[%] *Aportul de proteine dorit din lapte praf
[%] *Aportul de proteine dorit din drojdie de bere
[%] *Aportul de proteine dorit din faina de soia
[%] *Aportul de proteine dorit din polen

Indicatii:

Campurile marcate cu * se completeaza pentru componentele folosite, restul raman zero.

Suma apoarturilor trebuie să fie 100%.

De exemplu:

Folosim doar polen si lapte praf in proportii de 20 % si respectiv 80 %. Aportul din polen este 20, cel din lapte praf este 80, iar aportul din faina de soia si cel din drojdia de bere raman zero.






NOIEMBRIE 2019
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Veninul de albine. Instructiuni tehnice pentru apicultorii incepatori

Bouquin1.2Institutul de cercetare si productie pentru apicultura prezinta metodele de valorificare a veninului de albine. Prezenta lucare se refera la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca Veninul de albine cristalizat pentru a putea fi achizitionat ca produs apicol, in vederea utilizarii lui in scopuri apiterapeutice.

Descarca documentul .pdf

Bolile si daunatorii albinelor

Bouquin2.2Institutul de cercetari pentru apicultura propune o lucrare vastă, scrisă pentru omul iscoditor al tainelor albinelor, în care atât cel ce vrea mai mult cât şi cel ce vrea să rămână doar cu esenţialul găseşte ce-i trebuie. De aceea apreciez ca ea va constitui un ajutor preţios în activitatea tuturor celor care se ocupă cu apicultura în ţara noastra.

Descarca documentul .pdf